تعمیر گیربکس بی وای دی
تعمیر گیربکس بی وای دی شما به صورت فوری با بهترین کیفیت در تعمیرگاه خشنودی توسط بهترین متخصصین کشور، انجام می شود. جهت ارتباط با کارشناس با تجربه، رزرو نوبت مراجعه و اطلاع از هزینه تعمیر بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
تعمیر گیربکس بی وای دی خود را به متخصصین تعمیرگاه خشنودی بسپارید. ما اصالت قطعات و رفع عیب کامل خودرو شما را ضمانت می کنیم.
خودروهای شاسی بلند بی وای دی به دلیل کیفیت بالا و قیمت مناسب در ایران محبوبیت زیادی دارند. گیربکس اتوماتیک این خودروها به دلیل عدم وجود دنده و کوپلینگ، از نوع بیدنده محسوب میشود و به تعمیر و نگهداری تخصصی نیاز دارد. برای یک راننده حرفهای بررسی مراحل تعمیر گیربکس بی وای دی، نشانههای خرابی، عوامل خرابی، مراحل سرویس دورهای و هزینه تعمیر این خودرو از واجبات است.
معرفی کلی خودرو BYD و تعمیر گیربکس بی وای دی
بی وای دی، یک برند معروف چینی در زمینه خودروسازی و تولید باتریهای پرقدرت است. خودروهای این برند به دلیل کیفیت بالا، بهخصوص در بخش باتری و موتور، در ایران و سایر کشورهای اروپایی محبوب هستند. این مدل به دلیل عدم وجود دنده و کوپلینگ، بهعنوان بیدنده شناخته میشود و مزایایی مانند سادگی، کارایی بیشتر، مصرف سوخت کمتر و آلودگی کمتر را به همراه دارد. از طرفی تعمیر گیربکس بی وادی سادهتر است و این خودرو به سرویس دورهای کمتری احتیاج دارد.
تعمیر گیربکس بی وای دی
این قطعات در خودروهای اتوماتیک حساس و آسیبپذیر هستند و تعمیر آنها دشوار میباشد. شاسی بلند بی وای دی یک خودروی چینی باکیفیت و مقرونبهصرفه در بازار ایران است، اما درست کردن آن همانند تعمیر گیربکس اتوماتیک جک (JAC) نیاز به دقت و تخصص دارد.
مرکز تخصصی خشنودی باسابقه و تجربه بالا در تعمیر گیربکس بی وای دی و دیگر خودروهای چینی، آماده ارائه خدمات به شما است. عیبیابی گیربکس بی وای دی کار هرکسی نیست و فقط افراد متخصص و باتجربه میتوانند آن را انجام دهند.
تعمیر گیربکس بی وای دی S6
بی وای دی S6 یک کراس اوور چینی میباشد که در ایران عرضه میشود. این خودرو به دلیل شباهت به لکسوس RX و کسب 5 ستاره ایمنی از C-NCAP، در ایران محبوبیت دارد. گیربکس اتوماتیک بی وای دی S6 شش دنده دو کلاچه است؛ از این رو تعمیر گیربکس بی وای دی نیاز به تخصص و تجربه بالا دارد.
تعمیر گیربکس بی وای دی S7
بی وای دی S7 یک شاسی بلند بزرگ چینی است که توسط شرکت کارمانیا در ایران تولید و عرضه میشود. این خودرو به دلیل ابعاد بزرگ و طراحی نسبتاً بهروز، در ایران محبوبیت دارد. گیربکس اتوماتیک بی وای دی S7 شش دنده دو کلاچه است و تعمیر آن نیاز به تخصص و تجربه بالا دارد. درست کردن خودرو از نظر قیمت مشابه تعمیر گیربکس چری میباشد.
نشانههای خرابی نیازمند تعمیر گیربکس بی وای دی
گیربکس بی وای دی به دلیل عدم وجود دنده و کوپلینگ، از نوع بیدنده محسوب میشود و در مقایسه با انواع سنتی، قطعات کمتری دارد و احتمال خرابی آن نیز به مراتب کمتر است. بااینوجود، بروز برخی نشانهها میتواند حاکی از خرابی احتمالی این نوع و احتیاج به تعمیر گیربکس بی وای دی باشد. در صورت مشاهده هر یک از این نشانهها، لازم است به یک متخصص و مکانیک ماهر مراجعه کرده و قطعات خودرو را بهطور دقیق بررسی کنید.
شنیدن صدای غیرعادی
شنیدن صداهای ناخوشایند و غیرطبیعی، میتواند نشانهای از خرابی باشد. این صداها میتوانند از اختلال در مکانیزم گیربکس، دیفرانسیل یا بلبرینگها ناشی شوند.
مشاهده عملکرد نامناسب
عملکرد نامناسب، مانند عدم تعویض دنده، تأخیر در تعویض دنده، ترمز ناگهانی خودرو و یا شتاب نامناسب، میتواند از نشانههای خرابی گیربکس باشد.
لرزش یا تکان خوردن
لرزش یا تکان خوردن خودرو، بهخصوص در هنگام شتابگیری و یا حتی در حالت سکون، میتواند نیاز خودرو به تعمیر گیربکس بی وای دی را نشان دهد.
گرمای بیش از حد
گرمای بیشازحد، میتواند نشاندهنده نقص در سیستم خنککننده گیربکس باشد و بهمرورزمان منجر به خرابی قطعات شود.
وضعیت روغن گیربکس
کثیف بودن، تغییر رنگ و یا آبکاری شدن روغن، میتواند اخطاری برای مراجعه به مکانیکی باشد.
عوامل تاثیرگذار بر خرابی گیربکس اتوماتیک بی وای دی
عوامل متعددی میتوانند منجر به خرابی گیربکس اتوماتیک بی وای دی شوند که برخی از آنها شامل موارد زیر هستند:
- کمبود یا کیفیت پایین روغن:عدم تعویض بهموقع روغن، استفاده از روغن نامناسب و یا کمبود آن، میتواند به قطعات داخلی آسیب برساند.
- جرقهزنی بیشازحد کلاچ:جرقه زدن مداوم کلاچ، اصطکاک و گرمای بیشازحد را به وجود میآورد و منجر به خرابی قطعات و احتیاج به تعمیر گیربکس بی وای دی میشود.
- لنتهای خشک: لنتهای خشک اصطکاک کافی ایجاد نمیکنند و باعث ساییدگی و خوردگی قطعات میشوند.
- ساییدگی یاتاقانها:ساییدگی یاتاقانها، بهخصوص نوع سرامیکی، عملکرد صحیح خودرو را مختل میکند.
- اشکالات الکتریکی:نقص در قطعات الکتریکی موجود در برخی گیربکسهای اتوماتیک، میتواند به عملکرد نادرست آنها منجر شود.
مراحل تعمیر گیربکس بی وای دی
برای حفظ عملکرد بهینه و افزایش طول عمر خودرو BYD، سرویس دورهای آن ضروری است. این سرویس شامل مراحل مختلفی میشود. انجام این مراحل رانندگی نرم و بیدغدغه را برای شما به ارمغان خواهد آورد. تعمیر گیربکس اتوماتیک در خودروهای مختلف، به دلیل تفاوت در ساختار و نوع قطعات، با روشهای متفاوتی انجام میگیرد. بهطور مثال، تعمیر گیربکس اتوماتیک لیفان با BYD تفاوتهای زیادی دارد و باید به طور تخصصی انجام شود.
تعویض روغن گیربکس بی وای دی
روغن بهمرورزمان فرسوده شده و خاصیت خود را از دست میدهد. تعویض روغن گیربکس بی وای دی با نوع باکیفیت و مناسب، تضمینکننده عملکرد صحیح و عمر طولانی خودرو خواهد بود.
تعویض فیلتر گیربکس
ذرات و آلودگیهای موجود در روغن توسط فیلتر جذب میشوند و از ورود آنها به سیستم گیربکس جلوگیری میکند. تعویض فیلتر در هر بار تعویض روغن ضروری است.
بررسی سطح مایعات
سطح مایعاتی مانند روغن ترمز و مایع خنککننده گیربکس باید بهطور دورهای بررسی و در صورت نیاز، تنظیم یا تعویض شوند.
تنظیم و تعویض قطعات
در صورت مشاهده علائمی مانند لرزش، تأخیر در تعویض دنده، نشت روغن، یا صداهای غیرعادی، باید توسط یک متخصص بررسی و در صورت نیاز، تنظیم یا تعویض قطعات مربوطه انجام شود.
تست نهایی
پس از انجام مراحل سرویس دورهای، عملکرد خودرو باید در حالت آزمایشی تست و بررسی شود تا از انجام صحیح آن اطمینان حاصل گیرد.
خرابیهای گیربکس بی وای دی
خرابیهای مربوط به گیربکس BYD شامل ۳ دسته هستند؛ سروصدای زیاد، لغزش و خرابی کامل!
لغزش در زمان حرکت گیربکس
وقتی گیربکس توانایی درگیر شدن با موتور را نداشته باشد، قدرت خود را از دست داده و از کار میافتد. معمولا به دلیل نگهداری نادرست یا مشکلات کنترل رایانه، گیربکس دچار فرسودگی و پارگی میشود.
نویز در گیربکس
به دلیل عملکرد نادرست قطعات مکانیکی یا سایش و شکستگی آنها ممکن است از گیربکس صداهای سنگ زنی و ناله شنیده شود.
خرابی جعبهدنده
در صورت خرابی کامل باید برای تعمیر گیربکس بی وای دی به تعمیرگاه مراجعه کنید. خرابی گیربکس ممکن است به دلیل صداهای علامت دار، سرخوردن، گرمای بیش از حد یا کمبود مایع ناشی از نشتی رخ دهد.
چه زمانی برای تعمیر گیربکس بی وای دی به تعمیرگاه مراجعه کنیم؟
برای تعمیر گیربکس بی وای دی بهتر است در زمانهای زیر اقدام کنید:
۱. پس از هر ۵۰ هزار کیلومتر روغن گیربکس را تعویض کرده و قطعات داخلی آن را چک کنید.
۲. در صورت شندین صدای تقه یا زوزه از گیربکس بلافاصله خودرو را به تعمیرگاه مرکزی بی وای دی ببرید.
۳. شابلونهای گیربکس را در هر ۱۵۰ هزار کیلومتر تعویض کرده و همان موقع عملکرد این قطعه را به طور کامل چک کنید.
۴. در صورت مشاهده کند شدن سرعت، هرزرفت یا هرگونه اشکال در عملکرد خودرو حتما آن را به یک تکنسین متخصص نشان دهید.
چرا گیربکس بی وای دی زوزه میکشد؟
برای زوزه کشیدن گیربکس بی وای دی چند دلیل احتمالی وجود دارد:
- فرسودگی بلبرینگها
- خراب شدن سنکرونایزرها
- اشکال در طراحی گیربکس
- کمبود یا کهنگی روغن گیربکس بی وای دی
- هم محور نبودن چرخ دندهها
- شکستگی یا ساییدگی دندههای چرخ دنده
چرا گیربکس بی وای دی گاز هرز میخورد؟
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
گیربکس بی وای دی به چند دلیل گاز هرز میخورد:
۱. وقتی مدار گازهای کارتر یا سوپاپها نشتی داشته باشد.
۲. وقتی PCV ولو که گازهای کارتر را به مدار روغن وارد میکند، خراب شده است.
۳. وقتی سوپاپ در گذر زمان کهنه شده و دیگر قابلیت درزبندی ندارد.
۴. وقتی میل سوپاپ خم یا شکسته میشود.
۵. وقتی داخل موتور دچار زگیل زدگی شده است.
۶. وقتی فشار سیلندر پایین باشد.
چرا گیربکس بی وای دی تقه میخورد؟
در صورت تقه زدن باید برای تعمیر گیربکس بی وای دی خودرو را به تعمیرگاه تخصصی ببرید و آن را به یک تکنسین ماهر و باتجربه نشان دهید. معمولا علت تقه زدن این قطعه مربوط به این موارد است:
- آسیب به دندانه چرخ دندهها
- فرسودگی یا خرابی بلبرینگها
- کمبود روغن گیربکس بی وای دی یا کهنگی آن
- ناهماهنگ بودن چرخ دندهها
- خراب شدن سینکرونایزرها
- خراب شدن شفت ورودی و خروجی
نکات لازم برای مراقبت از گیربکس بی وای دی
برای اینکه به تعمیر گیربکس بی وای دی احتیاج نداشته باشید، این چند نکته را رعایت کنید:
- خطاهای مربوط به گیربکس بی وای دی را جدی بگیرید و در صورت مشاهده هر کدام از علائم گفته شده به تعمیرگاه مرکزی بی وای دی مراجعه کنید.
- روغن گیربکس و فیلتر آن را بر اساس زمانبندی گفته شده در دفترچه راهنمای خودرو تعویض کنید.
- برای جلوگیری از آسیب به جعبه دنده با تعویض روغن گیربکس بی وای دی با یک مدل مرغوب و با کیفیت، از آسیب به قطعات دیگر جلوگیری کنید.
- همیشه پدال گاز را به نرمی فشار دهید.
- هیچ وقت مدارهای الکترونیکی گیربکس را موتورشویی نکنید؛ زیر به استهلاک خودرو آسیب میزنید.
هزینه تعمیر گیربکس بی وای دی
هزینه تعمیر گیربکس بی وای دی به عوامل مختلفی مانند نوع و شدت مشکل، نیاز به تعویض قطعات، قیمت گیربکس بی وای دی و قطعات یدکی آن بستگی دارد. بهطورکلی، به دلیل خارجی بودن خودرو، قیمت قطعات یدکی بی وای دی بالا است و در صورت نیاز به تعویض قطعات، هزینه درست کردن آن افزایش خواهد یافت.
برای تعیین دقیق هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک هر خودرویی از جمله بی وای دی لازم است خودرو توسط یک متخصص و با استفاده از دستگاه عیبیابی شود. پس از تشخیص مشکل، تکنسین با توجه به نوع و شدت مشکل، قیمت قطعات یدکی و دستمزد، هزینه تعمیر را به شما اعلام خواهد کرد.
کلام آخر، انتخاب بهترین مکان برای تعمیر گیربکس BYD
گیربکس اتوماتیک بی وای دی، علیرغم مزایایی مانند سادگی، کارایی بیشتر و نیاز به سرویس دورهای کمتر، ممکن است به دلایل مختلفی دچار خرابی شود. نشانههایی مانند صداهای غیرعادی، عملکرد نامناسب، لرزش، گرمای زیاد و تغییر رنگ روغن، میتواند حاکی از خرابی آن باشد.
تعمیر گیربکس بی وای دی، به دلیل ساختار خاص آن، نیاز به تخصص و تجربه بالا دارد. تعمیرگاه باسابقه خشنودی با استفاده از جدیدترین ابزار و تجهیزات برای تعمیر دقیق و اصولی، ارائه ضمانت کیفیت برای خدمات ارائهشده و انجام خدمات با قیمت مناسب بهترین انتخاب جهت درست کردن خودرو شما است. قیمت گیربکس بی وای دی در این مجموعه با توجه به اصالت و کیفیت آن بسیار مناسبتر از تعمیرگاههای دیگر است.
سؤالات متداول
علت لرزش ماشین و بالا رفتن دور موتور BYD هنگام رانندگی چیست؟
لرزش و افزایش دور موتور خودرو ناشی از فرسودگی قطعات یا کمبود روغن میباشد.
منظور از حالت اضطراری گیربکس BYD چیست؟
حالت اضطراری یک مکانیزم امنیتی است که در مواقع نقص فنی فعال میشود. در این حالت، گیربکس بهطور خودکار به دنده 3 منتقل میگردد تا از آسیب بیشتر جلوگیری کرد.
دلیل گاز هرز خوردن BYD چیست؟
گاز هرز خوردن خودرو به دلیل خرابی کلاچ یا کمبود روغن است که باعث نرسیدن روغن به قسمتهای داخلی جعبهدنده میشود.
خلاص شدن حالات دنده در گیربکس اتوماتیک BYD هنگام حرکت چیست؟
خلاص شدن حالتهای دنده در BYD ممکن است ناشی از ساییده شدن پلوس، معیوب بودن توربین، ساییدگی چرخ دندهها یا کمبود روغن و نشتی آن باشد.
دیر عمل کردن گیربکس یا مکث بی وای دی هنگام حرکت به چه دلیلی میباشد؟
مکث خودرو هنگام حرکت به دلیل غلیظ و کثیف بودن مایع گیربکس، نشتی، کمبود روغن یا ورود آب است.